Volite ribu, ali mislite da nemate vremena, novaca ni živaca upustiti se u pripremu? Zavirite na popis recepata koji vam donosi Jutarnji.hr, razmislite još jednom pa već sutra ujutro svratite do najbliže ribarnice.
Priprema ribe stvarno ne mora biti komplicirana, a lijepe primjerke možete pronaći po više nego pristupačnim cijenama. Od njih možete napraviti omiljena frigana jela, ali i nešto zdravije varijante ručka. U nastavku tako ostavljamo recepte za popularni fish and chips, hrskave lignje iz pećnice i frigane trlje, zatim klasike kao što su srdele s blitvom na fažol i lignjune s bobom, tu je i riječna riba, a za one odvažne, ostavljamo i poveznicu na tekst s detaljnim uputama za pripremu ribe na gradelama.
- FISH & CHIPS
- PRŽENE LIGNJE IZ PEĆNICE
- FRIGANE TRILJE
- SRDELE NA ŠPICU S BLITVOM NA FAŽOL I ZELJE NA TABAK
- LIGNJUNI S BOBOM
- OVE MUŠULE MORATE PROBATI
- SKUŠA SA ZELENIM MASLINAMA I CELEROM
- PIJANI ŠARAN PO RECEPTU BAKE NADE
- (LOSOS) PASTRVA U TEMPURI
Izvorni članak pročitajte OVDJE.