Male tajne pripreme ribe
Rijetko tko voli jesti hladnu ribu, a pritom mislimo na ostatke od ručka i onu…
Admin27. svibanj, 2019.
Složenci, morski gulaši, šugovi i toćevi sami po sebi možda na prvu ne izgledaju primamljivo,…
Admin13. svibanj, 2019.
Riba kuhana na pari: Ribu očistimo, zarežemo i blago začinimo s maslinovim uljem i morskom …
Admin14. veljača, 2018.
Dagnje operemo hladnom vodom, provjerimo ima li koja već otvorena. Ako je otvorena i ne…
Admin14. veljača, 2018.
Kamenicu operemo hladnom vodom, te je pomoću posebnog noža za kamenice otvorimo. Možemo ih servirati…
Admin14. veljača, 2018.
Kamenice pažljivo operemo hladnom vodom, složimo u prikladnu posudu prije spremanja u hladnjak. Obavezno ih…
Admin14. veljača, 2018.
Dagnje nakon kupovine operemo hladnom vodom ili morem, te ih čuvamo u hladnjaku prekrivene namočenom…
Admin14. veljača, 2018.