Pečeni brancin na podlozi od koromača s umakom od sušenih rajčica Brancin očistite i osušite papirnatim ubrusima kako biste spriječili lijepljenje i pucanje kože. Ribu pecite…Admin7. veljača, 2018.
Kamenice na ledu s limunom Kamenicu operemo hladnom vodom, te je pomoću posebnog noža za kamenice otvorimo. Možemo ih servirati…Admin5. veljača, 2018.
Dagnje s gradela Oprane dagnje složimo na hladne gradele, tada gradele stavimo na jaki žar. Kada se dagnje…Admin5. veljača, 2018.
Sirove dagnje s limunovim sokom i maslinovim uljem Dagnje operemo hladnom vodom, te provjerimo ima li koja već otvorena. Ako je otvorena i…Admin5. veljača, 2018.
Srdele sa salatom od riže 1. Srdele očistite, operite i posušite papirnatim ubrusom. Pokapajte ih limunovim sokom, a zatim pospite…Admin26. siječanj, 2018.
Pastrva na engleski način 1. Pastrve očistite, operite i posušite papirnim ubrusom pa malo posolite. U limunovu soku razmutite…Admin26. siječanj, 2018.
Pastrve u kiselom mlijeku 1. Pastrve očistite, operite i ispecite na vrućem ulju. 2. U kiselo mlijeko dodajte češnjak,…Admin26. siječanj, 2018.
Brudet od morskih riba 1. Na hladnom maslinovom ulju kratko popecite luk narezan na ploške i nasjeckani češnjak. Podlijte…Admin26. siječanj, 2018.
Pohani šaran 1. Odreske šarana nakapajte limunovim sokom i pospite Vegetom Twist riba. Odreske uvaljajte u brašno,…Admin26. siječanj, 2018.