Pogača sa sardinom

1.Od brašna, soli, kvasca, ulja i mlake vode (550 – 600 ml) zamijesite glatko tijesto…
Admin
9. siječanj, 2018.

Hobotnica na hvarski način

1. Hobotnicu očistite. Ako koristite svježu hobotnicu, poželjno je da očišćenu prije upotrebe zamrznete, jer…
Admin
13. prosinac, 2017.

Pečene lignje

1. Lignje očistite, operite i posušite papirnatim ubrusom. Krumpir ogulite, a luk narežite na četvrtine.…
Admin
13. prosinac, 2017.

Skuša na gradele

1. Skuše dobro očistite i položite na vruće gradele. Pecite oko 5 minuta s jedne…
Admin
13. prosinac, 2017.

Pastrve u pivu

1. Očišćene pastrve dobro osušite papirnatim ubrusom, a zatim pospite Vegetom. 2. Kratko ih popecite…
Admin
13. prosinac, 2017.

Odresci tune u marinadi

1. Odreske tune operite, očistite od kožice i pažljivo odstranite središnju kost. 2. Stavite ih…
Admin
13. srpanj, 2017.
email iconKontaktirajte nas
Opreativni program za pomorstvo i ribarstvo