Pogača sa sardinom 1.Od brašna, soli, kvasca, ulja i mlake vode (550 – 600 ml) zamijesite glatko tijesto…Admin9. siječanj, 2018.
Punjena lokarda na vinodolski 1. Ribu očistite od iznutrica i škrga, dobro operite i pustite da se osuši. 2.…Admin13. prosinac, 2017.
Hobotnica na hvarski način 1. Hobotnicu očistite. Ako koristite svježu hobotnicu, poželjno je da očišćenu prije upotrebe zamrznete, jer…Admin13. prosinac, 2017.
Pečene lignje 1. Lignje očistite, operite i posušite papirnatim ubrusom. Krumpir ogulite, a luk narežite na četvrtine.…Admin13. prosinac, 2017.
Smuđ na mlinarski (Perch a la meunier) 1. Filete smuđa uvaljajte u brašno. 2. U tavi na srednjoj vatri zagrijte 70 g…Admin13. prosinac, 2017.
Skuša na gradele 1. Skuše dobro očistite i položite na vruće gradele. Pecite oko 5 minuta s jedne…Admin13. prosinac, 2017.
Pastrve u pivu 1. Očišćene pastrve dobro osušite papirnatim ubrusom, a zatim pospite Vegetom. 2. Kratko ih popecite…Admin13. prosinac, 2017.
Odresci tune u marinadi 1. Odreske tune operite, očistite od kožice i pažljivo odstranite središnju kost. 2. Stavite ih…Admin13. srpanj, 2017.
Šaran sa suhim šljivama 1. Šarana posolite, uvaljajte u brašno i kratko popecite na ulju s obje strane. 2.…Admin13. srpanj, 2017.