Quiche sa srdelama Pomiješajte brašno, sol, prašak za pecivo i (ohlađene) komadiće maslaca. Dodajte toj smjesi razmućeno jaje…Admin3. veljača, 2021.
PASTRVA U KORICI OD BADEMA I KADULJE by David Skoko Pastrvu smo očistili, isfiletirali i odkostili. U smjesu za paniranje stavili smo malo badema, krušnih…Admin27. veljača, 2019.
TORTICA OD INĆUNA by David Skoko Inćune isfiletiramo i dobro posušimo. Zatim narežemo krumpire na tanke ploške i poslažemo ih na…Admin26. veljača, 2019.
RAŽNJIĆI OD CIPLA by David Skoko Cipal odkostite i narežite na podjednake filete koje zatim nabodite na štapiće za ražnjiće i…Admin19. veljača, 2019.
BRANCIN AL CARTOCCIO by David Skoko Ribu očistimo i osušimo. Lubina položimo na papir za pečenje, začinimo i prekrijemo ploškama limuna…Admin16. siječanj, 2019.
Filet hame s ratatouille povrćem Na koži fileta napravimo 2-3 reza okomito, nježno mariniramo s maslinovim uljem i morskom soli.…Admin14. veljača, 2018.
Orada al forno s povrćem, medom i prošekom Očišćenu oradu zarežemo, te mariniramo s maslinovim uljem i morskom soli. Povrće (krumpir, crveni luk,…Admin14. veljača, 2018.
Brancin pečen u morskoj soli sa začinskim biljem Krema od soli: Od bjelanjaka jaja i listića ružmarina (može i ostalo začinsko bilje po …Admin14. veljača, 2018.
Marinirani filet hame s gril tave Hamu od približno 1 kg očistite i isfiletirajte. Marinirajte maslinovim uljem, solju, bijelim paprom i…Admin14. veljača, 2018.