Hrskavi brancin s umakom od đumbira i limete Brancin očistite od ljuske i utrobe. Ribu stavite na lim za pečenje, začinite solju i…Admin6. veljača, 2018.
Pečena orada na provansalski način Oradu očistite od ljuske i utrobe. Ribu zarežite u obliku slova x po sredini s…Admin5. veljača, 2018.
Pastrva na engleski način 1. Pastrve očistite, operite i posušite papirnim ubrusom pa malo posolite. U limunovu soku razmutite…Admin26. siječanj, 2018.
Sočna pečena škarpina 1. Škarpinu dobro očistite, operite, posolite i stavite u prikladnu tepsiju. 2. U posudi pomiješajte…Admin26. siječanj, 2018.
Bijela riba pečena s povrćem 1. Krumpir ogulite, narežite na ploške debljine oko 1 cm i stavite u kipuću vodu.…Admin26. siječanj, 2018.
Pečene pastrve u panceti 1. Pastrve očistite, operite i posušite papirnatim ubrusom. Pospite ih Vegetom, a u utrobu svake…Admin24. siječanj, 2018.
Pijane pastrve 1. Svježe i očišćene pastrve operite pod mlazom hladne vode, ocijedite i osušite papirnim ubrusom.…Admin24. siječanj, 2018.
Skuša u foliji 1. Rikulu i mozzarellu sitno narežite, dodajte protisnuti češnjak, 2 žlice maslinova ulja, sol, papar…Admin22. siječanj, 2018.
Riblja pita 1. Mlijeko stavite kuhati zajedno s lovorovim listom, paprom, lukom i malo soli. Kuhajte oko…Admin22. siječanj, 2018.