Vrhunski smuđ iz pećnice 1. Na lagano zagrijanom maslacu kratko popecite narezani mladi luk i maknite s vatre. Umiješajte…Admin11. siječanj, 2018.
Opijeni šaran 1. Šarana očistite, zarežite na nekoliko mjesta i posolite. 2. Na vrelom ulju kratko popecite…Admin11. siječanj, 2018.
Nadjeveni pečeni šaran 1. Šarana očistite, operite i posušite papirnim ubrusom. Ribu pokapajte limunovim sokom, a zatim izvana…Admin11. siječanj, 2018.
Pečene pastrve na mamin način 1. Pastrve očistite i operite, pa im škarama odrežite peraje. Iznutra i izvana pospite ih…Admin11. siječanj, 2018.
Jednostavna skuša 1. U 1 litru kipuće vode stavite riblje ili povrtne temeljce, kratko prokuhajte i uklonite…Admin11. siječanj, 2018.
Brza lisnata pizza 1.Odmrznite lisnato tijesto, malo ga pobrašnite da vam se ne lijepi za valjak, razvaljajte ga…Admin11. siječanj, 2018.
Pogača sa sardinom 1.Od brašna, soli, kvasca, ulja i mlake vode (550 – 600 ml) zamijesite glatko tijesto…Admin9. siječanj, 2018.
Punjena lokarda na vinodolski 1. Ribu očistite od iznutrica i škrga, dobro operite i pustite da se osuši. 2.…Admin13. prosinac, 2017.
Hobotnica na hvarski način 1. Hobotnicu očistite. Ako koristite svježu hobotnicu, poželjno je da očišćenu prije upotrebe zamrznete, jer…Admin13. prosinac, 2017.